Souhrn hygienických požadavků pro školní jídelny

Termín konání: 21. 1. 2019, 13:00 - 17:00 hod.
Termín uzávěrky přihlášek
Místo
Brno, Hybešova 15
Kontaktní osoba

Ing. Dagmar Simandelová, tel:+420 543 426 063, e-mail: simandelova@sssbrno.cz

Obsahem semináře je mino jiné téma: Školní a závodní stravování Hygienické požadavky na provoz - zásady osobní a provozní hygieny - správná výrobní a hygienická praxe - biologické, chemické a fyzikální nebezpečí - HACCP- ověřovací postupy, vnitřní audity, dokumentace - odpadové hospodářství Výměna zkušeností a diskuse. Přednáška je mimo jiné zaměřena na hygienické požadavky stravovacího provozu.

Seminář je určen pro vedoucí školních jídelen a hlavní kuchařky.

Souhrn hygienických požadavků pro školní jídelny
Souhrn hygienických požadavků pro školní jídelny
Souhrn hygienických požadavků pro školní jídelny
Souhrn hygienických požadavků pro školní jídelny

Poslední novinky

Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019

Studia pro rok 2018 - 2019

Termín konání: 15. 1. 2019, 8:30 hod.
Termín uzávěrky přihlášek
Místo
Brno, Hybešova 15
Termín konání: 21. 1. 2019, 13:00 - 17:00 hod.
Termín uzávěrky přihlášek
Místo
Brno, Hybešova 15

30x30_facebook_icon.png