Popis vzdělávací akce

Seminář je zaměřen na nové aktuální informace ve školním stravování. V další části se budeme věnovat osobní a provozní hygieně, zásadám správné a hygienické praxe v návaznosti na povinnost mít zavedený funkční systém kritických bodů (hygienické minimum) a postupy zajišťující bezpečnost potravin.

Detaily akce

Číslo akce: AK04195
Doporučeno pro:
Akreditace: neakreditováno
Cena: 900 Kč
Termín akce od: 14. 6. 2021 – 09:00
Termín akce do: 14. 6. 2021 – 13:00
Rozsah hodin: 5hod.
Termín začátku akce: 14. 6. 2021
Termín odevzdání přihlášek: 6. 6. 2021

Místo akce: Hodonín a okolí
Konkrétní místo: Hodonín, Horní Valy 2
Kontakt: Drahomíra Ševčíková, e-mail: sevcikova@sssbrno.cz, tel. 733 500 822
Lektor: Bc. Jarmila Čožíková

Na akci se nelze přihlásit.